· 

Dag van de Arbeid, en dat hebben we geweten!

Voor sommigen een zuurverdiende dag verlof, voor anderen een reden om er nog maar eens een lap op te geven, deze keer dan wel voor eigen rekening en niet voor die van de baas ...

 

Ivan waant zich "nen echten" wanneer hij met de geleende camion(ette) als een volleerde trucker (inclusief het met de lichten flitsen en zijn hand opsteken naar elke vrachtwagen) naar Blankenberge tuft. De slick-banden, in mijn ogen niet echt fantastische remmen en de automatisch naar binnen klappende spiegel nemen we er graag bij, het is tenslotte een gemak, zo'n camion(ette) ! En hij kan/mag/durft zelfs op het derde rijvak!

 

 

De hele inboedel past voorwaar in de buik van Vaguebond! En er is nog plek over.

Bijna alle toedoetjes van vandaag geraken feilloos rond, alleen het vernissen wil niet lukken, omdat er zoveel in en uit gelopen wordt leunt er ook regelmatig iemand tegen de vers verniste stijlen, die we dan (ooit) eens terug zullen moeten schuren en vernissen.

 

Tegen sluitingstijd rijden we met een toch weer volgeladen camion(ette) van het terrein af en ploffen we ons, samen met het noeste simonis-volk vanop Fat Phoca in één van de meest gezellige kroegen / clubs van Blankenberge voor een Tripel Carmeliet (gelukkig twee maanden op rij het 'Bier van de maand') en huisgemaakte garnaalkroketjes.

 

Voor we allemaal neerstuiken van vermoeidheid op deze Dag van de Arbeid tuffen wij alweer naar huis om ons voor te bereiden op Ze BIG Deej : Vrijdag gaat Vaguebond het water in !!!!