· 

Een week van vervulling

De laatste maanden werd er veel gewerkt, gehoopt en gedroomd. Stilaan worden een aantal dromen werkelijkheid.

Na lang werken dobbert Vaguebond al een paar weken rond en vervult ze meer dan onze verwachtingen. De enige verzuchting die we nu zelfs al niet meer durven uiten is de levering van onze kussens en matrassen, want die lijken van de aardbol verdwenen en over de redenen waarom kunnen we ondertussen een hele soapserie schrijven...

Na nog langer werken ligt ook Phoca in het water, juist op tijd voor de kapitein helemaal het noorden kwijt was!

Na lang wachten is ons stort thuis eindelijk in het containerpark geraakt.

Zaterdag was weer eens een typisch chaotendag voor ons opper-chaoten : Na een weer eens uit de hand gelopen receptie op Xaco (niet qua drank, wel qua tijd) haasten we ons zaterdafgmorgen naar het containerpark om daarna als een sneltrein naar Oudenaarde te rijden om het plakboek op te halen om daarna onze bagage op Vaguebond te droppen voor we halsoverkop nog naar de BZYC vliegen om te checken of onze installatie in orde staat waarna we net niet tegen het bruidspaar rijden en we naar nog een ander adres in Brugge crossen om de sleutel van beamerkot te halen om dan als een straaljager naar het appartement te stralen waar Patrick ook juist toekomt zodat we toch nog een uurke hebben om alles te repeteren en de teksten in het plakboek te schrijven.

Als dan nog blijkt dat ik van alle opperchaoten de span kroon door mijn lenzen in Blankenberge vergeten te zijn is het hek helemaal van de dam : weer naar Blankenberge, lenzen in om dan met taxi Ruddy op een nog redelijk deftig uur weer in de BZYC te zijn voor HET feest!


Vanaf dan liep alles vlot :

Genieten van het begin tot het einde, lang geleden dat we nog zo'n leuk feestje mochten meemaken waar echt alles van een leien dakje liep. Super compagnie, heerlijk eten, zalig drinken en een DJ om U tegen te zeggen. Zelfs onze Prezi liep van een leien dakje (ondanks het zondigen tegen presentatieregel nummer 1 : test je materiaal).

 

Het was al licht toen we zondagmorgen ons bed inkropen, moe maar mannekes, wat een FEEST!

 

Merci Frob en Franke, dit was zeker voor herhaling vatbaar!