· 

Exclusief in Dag Allemaal

Ivan heeft het deze morgen allemaal perfect en superefficiënt geregeld! We verwachten natuurlijk niks anders ...

We hebben dan wel geen vorklift in de garage staan maar een paar bereidwillige vriendjes is meteen paraat om het zware gewicht mee uit de auto te tillen.

Maar dat is duidelijk buiten opa gerekend, die nog snel een gaatje vindt om voor het feest te komen helpen en nog voor de vriendjes er zijn, en met behulp van Da Ruddy's stelling die hier al een jaar ligt, de motor netjes uit de auto tilt en op zijn plek zet.

 

Voor Werner is het te laat, die is voor niks vanmorgen vroeg opgestaan en prijst zich gelukkig dat zijn 'job' beperkt blijft tot koffiedrinken, Dirk (die vannacht tot 2u gewerkt heeft) kunnen we nog op tijd verwittigen, die kan nog terug zijn bed in!

De volgende etappe van vandaag is den Doel.

We worden al meteen grandioos uitgelachen wanneer ons gezicht boekdelen spreekt over de hoeveelheid volk die er rond loopt. Wij verwachtten een normaal familiefeest, met zo'n kleine 20 man maar er blijkt bijna het dubbele te zijn, mensen die ik in geen zes jaar gezien heb maar toch familie blijken te zijn ...


Het moet gezegd, de feestjes in de Molen in den Doel zijn de moeite, het eten is weer eens megalekker, de zon schijnt aan 100km/u zodat een wandeling op de dijk de perfecte digestief is en de verrassing ('ge gaat toch niks doen hee, 't is hier wel een restaurant!') is des te groter wanneer Kristien en Annick een geslaagde versie van Dag Allemaal - Exclusief ten tonele brengen.

Omdat wij meestal nogal zwaar moeten bekomen van zo'n feestje, rijden we nog langs het Verdronken Land van Saeftinghe voor een frisse, verboden wandeling.

De haven van Prosperpolder heeft duidelijk betere tijden gekend, er schiet nog weinig van over maar de broedeilandjes lokken des te meer vogels, niet gehinderd door kranen en hekken, waar wij wel last van hebben ...