· 

Meshoui

Na weer een extra lang werkweekend, eindelijk eens tijd voor iets anders! Dit weekend is de elektriciteitskast volledig aangesloten, we hebben nu al stroom beneden, de schakelaars en dimmers werken naar behoren, stopcontacten zijn aangesloten beneden, mijn elektrische schuiven doen het weer, alle leidinggoten in de badkamer zijn opgehangen en afgewerkt, zelfs de voordeur en de ramen boven hebben niet 1 maar twee lagen verf/olie/beits gekregen dit weekend!

Vrijdag

Dinsdag

foto onderweg


Om ook nog een beetje menselijkheid op te snuiven en te voelen dat we ook nog iets anders kunnen dan werken (naar het schijnt heet dat 'ontspannen'), spreken we zondagavond af met Jules en Lieve van Fast Jodocus en Frederik en Véronique van Dante in onze next-best-club, KLYC aan de Schelde.

 

Plots lijkt het leven een pak gecompliceerder, zo zonder gsm (Ivan is de zijn (weeral) kwijt en de mijne is (weeral) plat. Hoe deden wij dat vroeger ???

Dus zitten we een half uur te vroeg in het clubhuis, hebben we ons geïnformeerd of er wel degelijk gereserveerd werd en hebben we zelfs, ja het bestaat nog, met de vaste lijn van de club, Lieve weten te bereiken om ons ervan te vergewissen dat ze wel degelijk onderweg zijn! OEF!

Deze keer hoeft Jules D. zelf niet te koken, al doet de herinnering aan zijn Wilderse Zarzuela mij het water in de mond komen! Deze keer neemt Didier de keuken voor zijn rekening en ook daar hebben we al heel wat lekkers van mogen genieten.

Voor sfeer en gezelligheid scoort deze avond weer een perfecte 10!

Free en Veronique worden overladen met tips voor hun volgende trip naar Zuid-Afrika. De belangrijkste blijft : Doe niet teveel ineens, geniet ervan en ga nog eens terug om de andere kant te bekijken!


Jules heeft zijn vertelpillekes weer genomen en is niet te stuiten. Omdat wij al een dik half uur vroeger aan de aperitief begonnen en ik geen Bob was vandaag kan ik mij niet alle details perfect herinneren maar de headlines waren :

Jules in een boerka op een vrouwenfeest in Algerije, een strandfeestje met schapen in een kuil asse waar 'we' naartoe gingen maar waar Lieve niet binnenmocht, een meshoui waar Brian en zijn esthéticienne samen met de 60 gasten met hun rug tegen de muur 10 schapen opeten en daarna hun handen aan de gordijnen afkuisen.

Nee, serieus, dat verzin ik echt niet!


Wanneer we ons bed zien is de dag weer al heel lang gaan slapen maar wat heb ik dit gemist zeg! Heerlijk zo, hoe heet het weer ? Ontspannen ?