· 

Verhuizen en inladen eerst, de rest komt later

Het is al een tijdje stil op blogfront maar hoe stiller op de blog, hoe harder we werken, minder we slapen, meer stress we ervaren, bleker onze gezichten en groter de wallen onder onze ogen worden!


Nee, het is geen pretje!

We dachten dat we op vakantie gingen maar moesten nog nooit zoveel in één dag gedaan krijgen als de laatste weken. Ik, die makkelijk 9 à 10 slaap per dag kan gebruiken, slaap er nauwelijks nog 5. Ivan doet het met nog veel minder...


Vandaag heb ik 5 minuten tijd : de lijm van de laatste afwerkjes in huis droogt, de verf op de deur droogt, de PostNL-man levert maar niet en zolang hij er niet is, moet iemand van ons thuis blijven, de andere kan ondertussen de karrevracht lenzen ophalen, de vrachtwagen medicamenten, nog maar eens een volle auto naar het containerpark of de garage brengen en tussendoor nog de gisteren om 23.00 gekochte duikflessen in Antwerpen gaan ophalen. Als PostNL-man op tijd zou leveren kunnen we zelfs nog de duikflessen combineren met een ritje naar Schoten en eentje naar Sint-Niklaas om vanavond, voor het donker is, weer aan boord te staan met een volle auto.

Hoe ? Wonen jullie dan nog niet aan boord ?

Jawel, maar ons huis is nog niet leeg, we zijn vandaag de laatste loodjes aan het afwerken, echt de laatste! Het moet echt vandaag af want Ivan rijdt momenteel met onze matras naar het containerpark dus we kunnen gewoon niet meer in huis slapen vannacht. :-)

Kwestie van er het uiterste uit te halen ........


Eén lichtpuntje : gisteren skypeten we met Geert en Cindy van de Zensation. Zij vertrokken bijna een maand geleden en zitten momenteel heerlijk te genieten in Baskenland. Ze zagen er heel gelukkig en ontspannen uit en verzekerden ons dat alles wel goed komt, ze hebben dezelfde stress nog maar pas meegemaakt en zijn er ook geraakt.

Op hoop van zegen dus!